Меню
Your Cart

НАПАЛЧИК ZNIPER

НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
Нов продукт
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
НАПАЛЧИК ZNIPER
  • С доставка: В наличност
  • Модел: ZNIPER TAB
194.00 лв.

Възможни варианти

В наличност: Десен хват L-XXL

Нашият ZNIPER таб, разработен от Майкъл Майер, е най-универсалният и ефективен barebow напалчик, който се предлага на пазара. ZNIPER напалчика има разнообразни възможности за настройка, които го правят уникален. Неговото качество  задоволява най-високите изисквания.

Табът ZNIPER предлага възможност за регулиране на броя и позицията на маркировката за захващане и при необходимост за тяхната смяна. В резултат на това правилният захват е още по-лесен и грешките ще бъдат избегнати.
За да се променят маркировките за захват, табът може да се отвори с помощта на винтовете и след това маркировките да се позиционират на интервали от 1 мм в съответствие със Световния правилник по стрелба с лък.

С таба ZNIPER предоставяме шаблони, където стрелецът с лък може да регистрира и закрепи конфигурацията на маркерите, в случай че предишните конфигурации на маркерите трябва да бъдат монтирани отново. Друг акцент в нашия таб ZNIPER Barebow е възможността за инсталиране на анкерни пластини. Табът ZNIPER може да се изстрелва със или без тях. Ние доставяме нашия таб ZNIPER с две анкерни плочи с две различни височини. Използването на анкерни пластини осигурява солидно и възпроизводимо закрепване.

За стрелците с по-ниско тегло на теглене тази опция е особено интересна, тъй като с монтирането на анкерната пластина се увеличава ъгълът на стрелата, което води до по-далечни разстояния, и се увеличава нулевата точка.
Чрез избора на подходящата за стрелеца анкерна пластина нулевата точка може да се увеличи съответно, без да се променя съществуващата.
С помощта на котвената пластина ZNIPER задължителната стрелба с пролука за стрелците с по-слаб лък ще остане в миналото. Особено стрелците с ниско тегло на теглене трябва да могат да достигнат по-лесно WA720 50 м.

Друга уникална характеристика на ZNIPER е възможността за инсталиране на хоризонталното и вертикалното положение на пръстовия дистанционер, както и на гумената лента в 9 различни позиции. Това позволява табът за гол лък да бъде оптимално настроен спрямо стрелеца и да се усеща отлично при употреба.
Разбира се, дистанционният елемент за пръстите на ZNIPER не е необходимо да се използва и стрелците, които предпочитат да стрелят без него, могат лесно да го свалят.

Кожата на нашия ZNIPER Barebow tab се състои от два слоя кожа. Долният слой, изработен от кенгурова кожа, е мек и предлага добро сцепление с пръстите. Основният слой е от най-добрия кордован, който е издръжлив и поради естеството си е идеален за кожа за таба. Кожата на таба ZNIPER се приспособява перфектно към всички размери на ръката.

Много се гордеем, че нашият таб ZNIPER се използва успешно в международни световни състезания по стрелба с лък и дори помогна за създаването на европейски шампион.

Освен таба ZNIPER, ние ще предоставим всичко необходимо за успешното му инсталиране. То включва маркери за захващане , двата шестограма, необходими за настройката, винтове за смяна, две анкерни пластини с различна височина, както и шаблони за осигуряване на конфигурацията на маркерите за захващане.