Меню
Your Cart

Как да поръчам

За да поръчате в сайта е необходимо да се регистрирате в него. За да сте информирани по отношение на личните данни които събираме, моля натиснете ТУК. След като попълните всички данни трябва да натиснете бутона "Продължи". Вече сте регистриран/а в сайта. Ако вече имате потребителско име и парола, трябва да ги въведете в съответните полета.

След като сте преминали в следваща стъпка, можете да изберете или да промените вече избран/и продукт(и). Ако решите да добавите още артикули или да смените броя на избраните продукти, трябва да изберете бутона "Обнови", след като въведете желания брой. Добавяте или сменяте избраните продукти и преминавате отново по същата "пътека". Ако решите да премахнете продукт от кошницата, изберете бутона "Премахни", намиращ се в дясно.За преминаване в следващ етап "Плащане", натиснете бутона "Плащане". Доставката е за сметка на клиента, като пратката ще Ви бъде доставена чрез куриерска фирма Еконт. В този етап, също имате възможност за корекция на избраните артикули. В лявата част на страницата можете да изберете дали заплащането ще бъде по банков път или плащане при доставка. Най-отдолу имате поле за допълнителна информация, в която може да зададете доставка до офис на куриерската фирма или друга информация. В това поле ЗАДЪЛЖИТЕЛНО въвеждате данни за физическо или юридическо лице за издаване на фактура, ако желаете такава. Ако и в този етап сте пропуснали нещо, можете да се върнете в по-предишен, като го изберете от полето "Кошница", показващ всеки етап в хронологичен ред. Финализирате поръчката с натискане на бутона "Confirm order". След това, ще получите цялата информация за направената заявка и възможност за принтирането и от бутона "Натиснете тук за да прегледате поръчката". 
След направената поръчка, нашите сътрудници ще я обработят и ще се свържат с Вас на посочения e-mail или телефон.
Преди да направите банково плащане, молим да се свържете с наш представител, за да е сигурно, че желаните от вас продукти могат да бъдат доставени.


Благодарим Ви, че избрахте нашият електронен каталог!

Запитване можете да направите и на:
e-mail: archerybg.order@gmail.com
тел: 02 855 17 52