BOWTECH

BOWTECH


Покажи
Ред

2019 BOWTECH COMPOUND REALM SR6

Характеристики:Скорост на изстрела: 352 Fps.Разстояние между ексцентриците: 32" База: 6" Сила на опъ..

2 549,00 лв.

2019 BOWTECH COMPOUND REALM SS

Характеристики:Скорост на изстрела: 337 Fps.Разстояние между ексцентриците: 32" База: 6" Сила на опъ..

2 549,00 лв.

BOWTECH BOSS POWER DISC OD BINARY

Характеристики:Скорост на изстрела: 333 Fps.Разстояние между ексцентриците: 36" База: 7" Сила на опъ..

2 745,00 лв. 2 400,00 лв.

BOWTECH BTX LONG DRAW

Характеристика:Скорост на изстрела: 350 Fps.Разстояние между ексцентриците: 31" База: 6.25"&nbs..

2 769,00 лв. 2 405,00 лв.

BOWTECH BTX SHORT DRAW

Характеристика:Скорост на изстрела: 350 Fps.Разстояние между ексцентриците: 31" База: 6.25"&nbs..

2 769,00 лв. 2 405,00 лв.

BOWTECH CARBON EVA SHOCKEY

Характеристики:  Скорост на изстрела: 332 Fps.Разстояние между ексцентриците: 31.5" База: ..

2 345,00 лв. 2 045,00 лв.

BOWTECH CARBON ICON

Скорост на изстрела: 335 FPSРазстояние между ексцентриците: 31" База: 7" Сила на опън: 50#..

1 646,00 лв. 1 368,00 лв.

BOWTECH CARBON ROSE

Скорост на изстрела: 302 fps. Разстояние между ексцентриците: 30" База: 7" Сила на оп..

1 646,00 лв. 1 368,00 лв.

BOWTECH COMPOUND BOW REALM X

Скорост на изстрела: 340 Fps.Разстояние между ексцентриците: 36" База: 6,75" Сила на опън:..

2 530,00 лв.

BOWTECH COMPOUND BT MAG

Характеристика: Скорост на изстрела: 340 Fps.Разстояние между ексцентриците: 36" База: 6,7..

2 320,00 лв.

BOWTECH COMPOUND BT MAG X

Характеристика: Скорост на изстрела: 323 FPS (30″) / 360 FPS (34″)Разстояние между ексцент..

2 520,00 лв.

BOWTECH COMPOUND FANATIC 2.0 SD

Характеристика:Скорост на изстрела: 308 fps.Разстояние между ексцентриците: 37,5"База: 7,13"Сила на ..

2 568,00 лв.

BOWTECH COMPOUND FANATIC 3.0 SD

Характеристика: Скорост на изстрела: 320 Fps.Разстояние между ексцентриците: 37.75" База: ..

2 780,00 лв.

BOWTECH COMPOUND FANATIC 3.0 XL

Характеристика: Скорост на изстрела: 315 Fps.Разстояние между ексцентриците: 37.75" База: ..

2 780,00 лв.

BOWTECH COMPOUND FUEL

Скорост на изстрела: 320 fps.Разстояние между ексцентриците: 31.5" База: 7" Сила на опън: ..

949,00 лв.